top of page
Obitsø Frisørsalon
Hair Comb

Frisør Holstebro

facebook-5424833_1280.webp

Velkommen til Obitsø Frisørsalon i Mejrup

 

Hvis du leder efter en god og billig frisør nær Holstebro,

så finder du den her :-)

 

Vi har et af Holstebro områdets højeste serviceniveauer og foruden vores kvalitetsbehandlinger, bliver alle budt på gratis forfriskninger i bl.a. form af et stort udvalgt af forskellige kaffevarianter, som vi bliver rost meget for, afkølet Pepsi cola, forskellige thevarianter, samt lidt til den søde tand.

Her er det lækkert at være kunde :-)

 

Hos os er du ikke blot en kunde, men en gæst,

så vi skal nok sørge for, at du føler dig godt tilpas.

 

Hvis ikke du allerede har været hos os, så giv os et kald

eller bestil tid via vores onlinebooking.

 

 

Vi glæder os til at se dig i salonen :-)

Værktøj til pleje af kæledyr

Frisørerne

Frisør Sarah

Sarah Obitsø

Indehaver & frisør med den 4-årige uddannelse

Frisør Amanda

Amanda

Frisør med den

4-årige uddannelse

Frisør Maria

Maria O

Frisør med den

4-årige uddannelse

Frisør Christina

Christina

Frisør med den

4-årige uddannelse

Frisør Lotte

Lotte

Frisør med den

4-årige uddannelse

Frisør Maja

Maja L

Frisør med den

4-årige uddannelse

Frisør Anne
Frisør Frederikke
Frisør Maria

Maria V

Frisør med den

4-årige uddannelse

Anne

Frisør med den

4-årige uddannelse

Frederikke

Frisør med den

4-årige uddannelse

Frisørelev Maja
Frisørelev Amalie

Maja

Frisørelev

Amalie

Frisørelev

Kontakt

Obitsø Frisørsalon
Mejrup Kirkevej 2
Mejrup
7500 Holstebro

Tlf. 60184839
E-mail: mejrup@obitsoe.dk

Åbnings
tider

Mandag: Åben efter aftale

Tirsdag: 9.00 - 17.30

Onsdag: 9.00 - 20.00

Torsdag: 9.00 - 20.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Lørdag: åbent efter aftale

 

Send en besked

Tak for din besked! Vi vender snarest retur :-)

Hair Salon

Frisør Holstebro - her bor vi

Den kvalitetsbevidste frisør

Den måde vi måler succes på, er ikke gennem omsætning eller andre økonomiske parametre. Men derimod ved at vi kontinuerligt kan genkende flere og flere ansigter. For så ved vi, at vi gør noget rigtigt og vores gæster har lyst til at komme tilbage. Derfor er vi også kendt i Holstebro som et af de frisørsaloner, der er meget kvalitetsbevidste. Desuden også detaljeorienteret og med konkurrencedygtige priser.

Vi gør også en stor dyd ud af at være så transparente som overhovedet muligt. På den måde kan vores gæster se kvaliteten af vores arbejde. Derfor gør vi også meget brug af sociale medier som Facebook og Instagram. Her kan potentielle nye gæster se vores salon, produkter og gæster. Du er velkommen til at gå ind og tjekke vores profiler ud, eller du kan komme ind og se vores salon.

Three Hair Pins

Gæst i hyggelige omgivelser

Du har måske hørt om Obitsø Frisørsalon? Hos Obitsø frisør Holstebro går vi op i at levere den bedste frisørydelse i hele Danmark. Det er alt fra mellem du booker din tid, til du går ud af salonen igen, så sørger vi for at du er i trygge hænder.  For at opnå vores målsætning er vi villig til at gå langt for vores kunder. Derfor anser vi mere vores kunder som vores gæster, hvor vi ville gøre alt for de er glade. Derfor tilbyder vi også te og kaffe til dem som vil have det, ellers er det også muligt at få kolde drikkevarer hvis man hellere vil have det. Derudover har vi også nogle iPads, blade og magasiner man kan hygge sig med, samtidig med at der er lidt til den søde tand.

Frisør Holstebro er også nem at finde, salonen ligger kun et stenkast ude for byen. Hvilket gør det nemmere at parkere og gå en tur efterfølgende, hvis man har lyst til at nyde det flotte landskab. Hvis det lyder noget for dig, så er du mere end velkommen til at give os et kald. Tag en snak med en af vores søde kollegaer som vil finde en tid der passer dig. Hvis du hellere vil booke online, kan dette også gøres via vores onlinebooking her på hjemmesiden. Vi glæder os til at se dig.

Vi er af den overbevisning, at for at kunne levere den bedste ydelse, så skal vi forstå vores gæsters behov bedre end alle andre. Derfor bruger vi meget tid og energi på at sætte os ind i hvordan du gerne vil have det, samt hvad du kan forvente af os. Hvilket også er en af grundene til vi ihærdigt prøver at skabe de bedste rammer for vores gæster at blive klippet. På den måde så minimerer vi miskommunikation, og vores gæster bliver glade og har lyst til at komme igen.

bottom of page